Mπάμπα: «Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί με τον Ολυμπιακό, είναι και η περηφάνεια μας»

Mπάμπα: «Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί με τον Ολυμπιακό, είναι και η περηφάνεια μας»

Ο Μπάμπα Ράχμαν μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και για την αξία της νίκης.

Ο Μπάμπα Ράχμαν μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα και αναφέρθηκε στην πολυεπίπεδη σημασία που θα έχει η νίκη για τον Δικέφαλο.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αυτή θα είναι η 12άδα του Ολυμπιακού για τον τελικό

Όσα είπε ο Μπάμπα:

Για την εβδομάδα με τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν και πόσο δύσκολη ήταν: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα. Έχουμε συνηθίσει να κερδίζουμε, αλλά τώρα δεν το κάναμε. Έχουμε την ευκαιρία όμως να το κάνουμε με τον Ολυμπιακό, μπροστά στους φιλάθλους μας και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για τα άσχημα αποτελέσματα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αν υπάρχει προβληματισμό και αν βρέθηκε τι έφταιγε: «Προφανώς και όταν δεν κερδίζεις δύο παιχνίδια, νιώθεις άσχημα. Είμαστε συνηθισμένοι στις νίκες και από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε δύο αγώνες στην έδρα μας, νιώσαμε άσχημα. Δε νομίζω ότι θα μας επηρεάσει όμως αρνητικά. Δουλεύουμε πάντα σκληρά, για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πάρει αρκετά θετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια και τα αναλύσαμε. Τα αφήνουμε πίσω μας και ανυπομονούμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό».

Για την ιδιαιτερότητα του αποψινού ντέρμπι: «Είναι κάτι πάντα ιδιαίτερα. Για τον κόσμο, για το σύλλογο, σημαίνει πολλά. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους τρεις βαθμούς που παλεύουμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά για την περηφάνια που παίρνουμε όταν κερδίζουμε τέτοιους αγώνες. Είναι κάτι ξεχωριστό».

Για τον πληγωμένο εγωισμό του ΠΑΟΚ και αν μπορεί να παίξει ρόλο: «Σε αυτήν την ομάδα, είμαστε ταπεινοί, πατάμε στη γη, δουλεύουμε σκληρά και δε νομίζω ότι έχουμε ανθρώπους με μεγάλο εγωισμό. Δουλεύουμε ως οικογένεια. Από τα δύο τελευταία αποτελέσματα, παίρνουμε τα θετικά και είμαι χαρούμενος που όλοι είναι υγιείς και θα παλέψουμε κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για τη διαχείριση και τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο: «Αυτήν τη στιγμή είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτό θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τη ρεβάνς της Τετάρτης. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, γιατί είναι σαν παιχνίδι ζωής και θανάτου για εμάς. Είναι σημαντικό να μη μείνουμε πίσω στη βαθμολογία. Κανείς δε σκέφτεται τώρα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για τον Ολυμπιακό και πως περιμένει το παιχνίδι: «Προφανώς ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος όπως κι εμείς. Έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε κι εμείς. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά εδώ είναι η έδρα μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε πρώτοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ