Βόλος – ΠΑΣ Γιάννενα 1-2: Οι Γιαννιώτες έβαλαν… φωτιά στην «ουρά» της Superleague

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννενα 1-2: Οι Γιαννιώτες έβαλαν… φωτιά στην «ουρά» της Superleague

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έφυγε με μεγάλο «διπλό» από τον Βόλο και έβαλε... φωτιά στην «ουρά» της Superleague - Αναλυτικά η βαθμολογία

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τεράστιο διπλό στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Superleague, καθώς επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Ο αρχηγός Πέδρο Κόντε με δύο γκολ ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ ο Ασεχνούν με γκολάρα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε προσωρινά για τους Βολιώτες.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Ηράκλειο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ντόπες» στους παίκτες – Στο ξενοδοχείο οι Αγγελόπουλοι

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ είναι στην 13η θέση με 16 βαθμούς, έναν μακριά από τον σημερινό τους αντίπαλο που παρέμεινε στην 12η και με αυτό το αποτέλεσμα πλέον κάθε ματς θα είναι «τελικός» και για τους δύο ενόψει και των play out.

Στο 30ό λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δίχτυα με τον αρχηγό του Πέδρο Κόντε, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Ισπανό, η φάση ελέγχθηκε από το VAR και τελικά μέτρησε κανονικά.

Η απάντηση για τους Βολιώτες ήρθε στο 47ο λεπτό. Ο Ασεχνούν με μια απίθανη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Νάγκι και ισοφάρισε για την ομάδα του με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Τα Γιάννενα όμως επέμειναν για το διπλό και οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς στο 72ο λεπτό. Ο Πέδρο Κόντε σκόραρε ξανά. Μετά από ωραία επίθεση, ο Ντεμίρ μοίρασε στον Κιάκο μέσα στην περιοχή, αυτός έδωσε με μία παράλληλη πάσα στον Κόντε στο δεύτερο δοκάρι κι εκείνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Βόλος: Κόβατς, Άλχο (46′ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Μύγας, Ντε Καμπς (73′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73′ Μωραΐτης), Ποπέσκου (62′ Ολιβέρα), Ασεχνόυν, Κόμπα (46′ Τρουιγέ), Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι (62′ λ. τρ. Σούλης), Τούτου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (46′ λ. τρ. Παντελάκης), Κιάκος, Τζίνο (70′ Καραχάλιος), Λιάσος, Ριένστρα, Ροσέρο (88′ Σόρια), Παμλίδης (70′ Ντεμίρ), Κόντε.

Η βαθμολογία 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ