Άρης: Συμπλήρωσε κάρτες και ο Σαβέιρο

Άρης: Συμπλήρωσε κάρτες και ο Σαβέιρο

O μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ θα πρέπει να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του σε ένα από τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, απέναντι σε Βόλο, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Κίκε Σαβέιρο στην εκτός έδρας χθεσινή (17/2) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ήταν η τρίτη και ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ θα πρέπει να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του σε έναν από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Βόλο (εντός), τον Παναθηναϊκό (εκτός) και την ΑΕΚ (εντός). Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αποφασίσει για το παιχνίδι από το οποίο θα στερηθεί των υπηρεσιών του ποδοσφαιριστή του.

Διαβάστε επίσης: Κυνικός και ρεαλιστής ο Μεντιλίμπαρ, «κατέβασε την μπάλα» και προανήγγειλε αλλαγές με ΠΑΟΚ

Ακόμα, ο Σαμόρα έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την τελευταία αγωνιστική. Τέλος, ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει πλέον τον Οντουμπάζιο, που εξέτισε στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ