Μακ : Ρίχνει τις απαιτήσεις του για να μείνει στον ΠΑΟΚ

Μακ : Ρίχνει τις απαιτήσεις του για να μείνει στον ΠΑΟΚ

Ο δανεισμός του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τον Σλοβάκο επιθετικό να συνεχίζει να σκέφτεται την παραμονή του στην Τούμπα. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ρίξει τις απαιτήσεις για να γίνει πιο προσιτός στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ρόμπερτ Μακ δείχνει να έχει ένα απίστευτο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη κι αυτό φάνηκε όταν το περασμένο καλοκαίρι έκανε τα πάντα για να επιστρέψει και πάλι στην Τούμπα, απορρίπτοντας προτάσεις που είχε από Τουρκία. Ο Σλοβάκος επιθετικός που απολαμβάνει τον Ελληνικό ήλιο και τις παραλίες της Μυκόνου παρέα με την μισή ομάδα του Δικεφάλου, σκέφτεται που θα τον βρει η επόμενη χρονιά.

Ο Μακ είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στη Ρωσία και να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ζενίτ για το μέλλον. Ο 28χρονος επιθετικός γνωρίζει πως στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν υπάρχει γι’ αυτόν θέση, έτσι λοιπόν θα μπει στην διαδικασία να ξανασυζητήσει το θέμα της παραχώρησης του. Μάλιστα ο ίδιος και ο μάνατζερ του θα πιέσουν τους Ρώσους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους από τα 4 εκατ. ευρώ που αξιώνουν κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ.

Επίσης ο Ρόμπερτ Μακ είναι αποφασισμένος να ρίξει κατά πολύ το κασέ του για να παραμείνει στην αγαπημένη του (και της συζύγου του…) Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής Σλοβάκος επιθετικός εισέπραττε από τον ΠΑΟΚ 700 χιλιάδες ευρώ και άλλες 300 χιλιάδες από την Ζενίτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ