Γκαρσία: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που προχωράει η ομάδα» (vid)

Γκαρσία: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που προχωράει η ομάδα» (vid)

Ο Λιβάι Γκαρσία παρέλαβε το βραβείο του MVP για το ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά και εξέφρασε τη χαρά του για τα δυο γκολ που πέτυχε αλλά και για τη νίκη της ομάδας του.

Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με την Κηφισιά, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο κατάφερε μέσα σε 24 λεπτά να κερδίσει ένα πέναλτι (στο οποίο αστόχησε ο ίδιος), μια αποβολή και να πετύχει δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Μια νύχτα, μια ατάκα, δύο προπονητές

Κατά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV τόσο για την προσωπική του απόδοση, όσο και συνολικά για την εικόνα της ομάδας στην τελική ευθείας του πρωταθλήματος.

Όσα είπε ο Λιβάι: «Είμαι ευγνώμον και πάλι. Δύο γκολ για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες, προσπαθώντας όσο μπορούμε για να φτάσουμε στους στόχους μας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, το πιο σημαντικό ήταν η νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που προχωράει η ομάδα. Ευελπιστούμε να φτάσουμε στους στόχους μας για τη φετινή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ