Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 0-0: Όλα μηδέν στο Ρέντη

Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 0-0: Όλα μηδέν στο Ρέντη

Ολυμπιακός Β' και Αιγάλεω έμειναν στο 0-0 στο Ρέντη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Ολυμπιακός Β’ και Αιγάλεω αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) στο Ρέντη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά, αν ο ρέφερι Μπεκιάρης δεν έκλεινε τα μάτια στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης σε κράτημα του Παυλάκη πάνω στον Κεϊτά.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα η μια την άλλη, με τις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου να έχουν την τιμητική τους, με το 0-0 έτσι να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Διαβάστε επίσης: Ποντένσε εμπιστευτικό – Η μεταγραφή, ο Καρβαλιάλ, η αλλαγή στο σώμα, η κίνηση ματ του Μεντιλίμπαρ και η έκρηξη της Τούμπας

Αξίζει να σημειωθεί πως την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο τεχνικός της πρώτης ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντίλιμπαρ.

Ολυμπιακός Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Παπακανέλλος (67′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κεραμίδας, Μπρίνιτς, Κεϊτά (67′ Ι. Ιμπαγάσα), Μουζακίτης, Αργυρίου

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Νταβιώτης, Παυλάκης (67′ Τάμπας), Καρρίκι (83′ Μίκο), Ζιούλης, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης, Ικεότσα (82′ Γαρουφαλιάς), Βάρκας, Μίσκου (61′ Ζαρακώστας), Σταμένκοβιτς (61′ Μπουλάρι)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ