ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 4-0: Σαρωτικοί Κρητικοί στο ντεμπούτο του Δέλλα

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 4-0: Σαρωτικοί Κρητικοί στο ντεμπούτο του Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας έφερε άλλη αύρα στον ΟΦΗ που παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος κόντρα στον Πανσερραϊκό τον οποίο διέλυσε με 4-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Αέρας αλλαγής στο Ηράκλειο με σούπερ ΟΦΗ! Στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο τους, οι Κρητικοί διέλυσαν με 4-0 στο «Γεντί Κουλέ» τον Πανσερραϊκό, έπιασαν στους 23 βαθμούς τον αντίπαλό τους και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Πρώτο τρίποντο μετά από τρεις σερί ήττες για τους «ασπρόμαυρους» που «καθάρισαν» μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία γκολ ενώ για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη έμειναν οι φιλοξενούμενοι που αν δεν αλλάξουν άμεσα πρόσωπο ενδέχεται να μπουν σε μπελάδες.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή με την κεφαλιά του Διαμαντή στο 22′ που έφυγε παράλληλα με την εστία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ισέκα έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπακού, «πάτησε» στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν κάνοντας το 1-0. Στο 29′ ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ από τα από τα αριστερά, ο Μορέιρα πήρε μία κεφαλιά προς τα πίσω κι ο Λαμπρόπουλος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε κάνοντας το 2-0 των Κρητικών.

Διαβάστε επίσης: Σπανούλης: «Κανείς δεν είναι πάνω από την Εθνική, η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους όσο είμαι προπονητής»

Το ονειρεμένο δεκάλεπτο του ΟΦΗ έκλεισε με το τρίτο γκολ στο 33′ όταν ο Τοράλ συνδυάστηκε με τον Μπάκου, ο οποίος βρήκε τον ελεύθερο Ισεκά κι εκείνος σε κενή από τα αριστερά της περιοχής έκανε το 3-0. Οι μαζικές αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία βελτίωσαν ελαφρώς την εικόνα του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε δοκάρι στο 50′ σε απευθείας φάουλ του Ουάρντα, ενώ στο 56’ ο Τομάς σούταρε ελάχιστα άουτ. Ο ΟΦΗ παρά τις αλλαγές συνέχισε να είναι πολύ πιο απειλητικός κι έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 79′ με τον Μακάνα Μπακού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της κρητικής ομάδας.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46’ λ.τρ. Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (72’ Λουίζ Φελίπε).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ