Μεγάλες ατάκες απο Αναστό μετά τα 4 στην Τούμπα: Και τώρα θα γίνει χαμός στο πρωτάθλημα

Μεγάλες ατάκες απο Αναστό μετά τα 4 στην Τούμπα: Και τώρα θα γίνει χαμός στο πρωτάθλημα

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και προβλέπει ότι...

Ο Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για το ντέρμπι της Τούμπας, την διαχείριση του Μεντιλίμπαρ, την προσεχή ρεβάνς των «ερυθρολεύκων» με την Φερεντσβάρος και εξήγησε που «χτύπησε» την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Έλληνας προπονητής -και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής- ξεκαθάρισε ότι το βασικό στοιχείο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας είναι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον επαναληπτικό με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, τόνισε την πεποίθησή του ότι για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θα γίνει… χαμός και πως θα παίξουν ρόλο τα ρόστερ και το βάθος τους, ενώ ξεχώρισε τους διακριθέντες του ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: H ασφυκτική πίεση στον Αταμάν, ο… ηγέτης Σλούκας, η μοναξιά του Λεσόρ και το ΣΕΦ

Όσα είπε στην ΕΡΑ Σπορ:

«Οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο ήταν σημαντικές. Το βάθος των ρόστερ θα είναι καθοριστικό. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα έχουν τα παιχνίδια του Conference League, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα είναι πιο ξεκούραστοι».

«Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτή η νίκη του Ολυμπιακού μείωσε την απόσταση από την κορυφή, έδωσε ένα νέο ενδιαφέρον και φαίνεται πλέον καθαρά πως θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη στα play offs, γιατί ο Ολυμπιακός έχει μπει πάρα πολύ δυνατά», πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός.

Για την ανανέωση Πασχαλάκη: «Ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει. Η βάση μιας ομάδας είναι η άμυνά της, όχι μόνο ο τερματοφύλακάς της, αλλά και τα στόπερ και τα πλάγια μπακ της».

Για τον ΠΑΟΚ: «Βλέπουμε έναν πλουραλισμό στην επίθεση του ΠΑΟΚ, αλλά τον δεινό σκόρερ δεν τον έχει. Υπάρχει ένα θέμα εκεί. Δεν προσπαθούμε να μηδενίσουμε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει ματς με πεντάρες και εξάρες. Έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία, έχει κάνει το τέλειο, καλή απόδοση με σκορ. Αλλά στο τέλος οι τίτλοι μετράνε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ