Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ζέλσον, ο «κλειδάριθμος» των playoffs και το… βουνό ως τις 17 Μαρτίου

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ζέλσον, ο «κλειδάριθμος» των playoffs και το… βουνό ως τις 17 Μαρτίου

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να αγωνίζεται κάθε τρεις μέρες. Έτοιμος ιατρικά ο Ζέλσον Μαρτίνς

Ένας ακόμη ανήφορος μπροστά για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά όμως με εκείνη την ωραία αίσθηση πως τους Ερυθρόλευκους τους περιμένουν επιτέλους ωραία πράγματα.

Έχει φτιάξει για τα καλά τη διάθεση της ομάδας και η πρόκριση με τη Φερεντσβάρος και οι δύο συνεχόμενες τεσσάρες στο πρωτάθλημα που μείωσαν τη διαφορά στους 5 βαθμούς από την κορυφή. Και αυτό σίγουρα έχει τη σημασία του. Ειδικά αν πάει κανείς καμιά 20αριά βράδια πίσω, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4/2): Τότε που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι η σεζόν τελείωσε πρώιμα και άδοξα.

Διαβάστε επίσης: Κεκλεισμένων το Μακάμπι Τελ Αβίβ- Ολυμπιακός

Τι ακολουθεί λοιπόν; Ματς κάθε τρεις-τέσσερις μέρες ως τα μισά του Μάρτη: Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης (25/2), μετά Παναιτωλικός εκτός (28/2) και Βόλος εντός (3/3) για το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια το πρώτο ματς με την Μακάμπι εντός έδρας (7/3), η πρεμιέρα των playoffs (10/4), το εκτός με τη Μακάμπι (14/3) και η δεύτερη αγωνιστική των playoffs (17/3) πριν από την εθνική διακοπή.

Με βάση τα συμφωνηθέντα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που συνεχίζουν στην Ευρώπη θα πάρουν ειδικό κλειδάριθμο για την κλήρωση των playoffs, προκειμένου να παίξουν την 1η αγωνιστική εντός ώστε να μην επιβαρυνθούν εν μέσω ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με ένα επιπλέον ταξίδι. Άρα αποκλείεται να παίξουν μεταξύ τους είτε την πρώτη, είτε την δεύτερη αγωνιστική (και οι δύο θα παίξουν εκτός). Και αυτό έχει σημασία γιατί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα θα είναι τιμωρημένος –κεκλεισμένων των θυρών-. Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός της κλήρωσης που θα βρει την Τούμπα δίχως κόσμο…

Κατά τα άλλα; Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις πέντε το πρωί από την Ουγγαρία και πήγαν απευθείας στον Ρέντη. Εκεί το πρωί έκαναν ένα χαλάρωμα, έμαθαν παρέα την κλήρωση και έφυγαν για τα σπίτια τους. Σήμερα θα είναι η μοναδική προπόνηση στα «μέτρα» του Αστέρα. Από χθες είναι διαθέσιμος ιατρικά και ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο τελευταίος τραυματίας του ρόστερ. Φυσικά έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό άρα λογικά δεν θα είναι στην αποστολή της Κυριακής.

Εννοείτε πως όλοι περιμένουν ένα καλό rotation απο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ειδικά σε παίκτες όπως ο Φορτούνης, ο Έσε, o Ορτέγκα και ο Ροντινέι που έπαιξαν διαδοχικά όλα τα παιχνίδια ως βασικοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ