ΔΕΑΒ: «Στον εισαγγελέα απειλητικές αναρτήσεις κατά του παρατηρητή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»

ΔΕΑΒ: «Στον εισαγγελέα απειλητικές αναρτήσεις κατά του παρατηρητή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας γνωστοποίησε πως θα διαβιβάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα καταγγελία του παρατηρητή της ΔΕΑΒ για εις βάρος του απειλητικές αναρτήσεις στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Η ΔΕΑΒ αποφάσισε να διαβιβάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα καταγγελία του παρατηρητή της που σχετίζεται με τις απειλές που δέχθηκε εκείνος μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο, μετά το πέρας της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται πως οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από το άναμμα κροτίδας στην Τούμπα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Λαρεντζάκη και Γκος – Εξετάσεις για Μήτρου-Λονγκ

Όπως αναφέρεται λοιπόν, στις τελευταίες αποφάσεις της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, θα διαβιβάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα την καταγγελία του παρατηρητή της, Αριστείδη Μπέκου.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η ΔΕΑΒ με απόφαση της θα διαβιβάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα καταγγελία του Παρατηρητής της, στον αγώνα πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 18-02-2024, για απειλητικές σε βάρος του αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ