Άρης: Με πίστη και «γρίφο» στα χαφ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με πίστη και «γρίφο» στα χαφ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να κάνει τη ζημιά στο σημερινό (28/2, 21.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τους «πράσινους», ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού στη μεσαία γραμμή.

Συγκεντρωμένος και αποφασισμένος να φύγει από την Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα, θα παραταχθεί ο Άρης στον σημερινό (28/2, 21.00) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να προσθέσουν στη συγκομιδή τους όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ (3/3).

Ερωτηματικό αποτελούν οι επιλογές του Άκη Μάντζιου στα χαφ, καθώς μοναδικός σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Νταρίντα. Είναι πιθανόν δίπλα στον Τσέχο να αγωνιστεί ο Βέλεθ, ενώ αν τελικά δεν επιλεγεί ο Ισπανός, τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Ζουλ, Βερστράτε ή Τζούρασεκ.

Ο προπονητής του Άρη θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια θα αντικαταστήσει τον Φεράρι στο αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαμόρα θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ