ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

Επιστροφή στην «Αγιά Σοφιά» για την ΑΕΚ. Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για την 25η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00).

Εχει πατήσει και πάλι το… γκάζι η ΑΕΚ. Φάνηκε και στο ΔΑΚ. Εκεί που επικράτησε εύκολα της Λαμίας με 3-1. Δίχως να ιδρώσει και να αγχωθεί ιδιαίτερα, η Ενωση έκανε το καθήκον της, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία προς το back to back. Δεν ξεκολλάει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και με 55 πόντους σε 24 αγωνιστικές, οδηγεί την κούρσα στη Super League. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο απολογισμός για τους κιτρινόμαυρους, που θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ετοιμος να ανακατέψει την τράπουλα στο αρχικό σχήμα ο Ματίας Αλμέιδα, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της regular season του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε rotation μιας και ακολουθεί η δύσκολη αποστολή στο Κλεάνθης Βικελίδης, κόντρα στον Άρη. Ξανά στις επάλξεις ο Λιβάι Γκαρσία, με τον killer των γηπεδούχων να προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες.

 

Φούντωσε η μάχη για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ. Προβάδισμα δύο τερμάτων πήρε ο Αγιαξ της Ηπείρου, αλλά το απώλεσε κόντρα στους Κρητικούς. «Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες γιατί όταν προηγείσαι με 2-0 μετά από σχετικά καλή εμφάνιση, δεν επιτρέπεται επ’ ουδενί, άσχετα από το πως προήλθαν τα γκολ, να επιτρέψεις στον αντίπαλο να σκοράρει δύο γκολ», τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Στους 17 πόντους μετά από 25 αγωνιστικές η ομάδα των Ιωαννίνων, κατηφορίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ.

 

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ