Αποκαλύψεις Μπέου: «Θα δώσω τον Βόλο χωρίς αντίτιμο, θα μιλήσω μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες»

Αποκαλύψεις Μπέου: «Θα δώσω τον Βόλο χωρίς αντίτιμο, θα μιλήσω μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες»

Για το μέλλον του στον ΝΠΣ Βόλο μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι «Astra».

Ο Αχιλλέας Μπέος, φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra» και μίλησε για το μέλλον το μέλλον της ομάδας του ΝΠΣ Βόλου, στην οποία έχει βάλει πωλητήριο.

Ο Δήμαρχος του Βόλου, σημείωσε πως θα κάνει κουβέντα για να πουλήσει με την ομάδα μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες και τόνισε πως αν δεν γίνει αυτό τότε ο σύλλογος θα διαλυθεί.

Διαβάστε επίσης: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει»

«Το 2017 πήρα την απόφαση να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο, επί σειρά ετών ταλαιπωρείται από μερικά άτομα, 100 από Νέα Ιωνία και 100 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι να βρίζουν τη μάνα και το σπίτι κάποιου», είπε αρχικά ο Μπέος.

«Αγωνιστικά ο Βόλος πέτυχε 200%, πέρυσι έπαιξε στα playoffs», ανέφερε ακόμη ο δήμαρχος Βόλου.

«Είχε αθλητικό τουρισμό και ανάπτυξη η πόλη. Δεν κατάφερα να ενώσω τον κόσμο και να αγκαλιαστεί η ομάδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Δεν ήθελα να διχάσω αλλά να ενώσω», επισήμανε.

«Η μία ομάδα είναι στο Α’ τοπικό, η άλλη ομάδα βρήκε ένα κορόιδο από την Αγγλία για να πληρώνει και οι υπόλοιποι να κάνουν τους παράγοντες. Εγώ κουράστηκα και αποχωρώ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θα κάνουμε προσπάθεια να μείνει ο Βόλος στη Super League. Άσχετα εάν θα τα καταφέρει θα ψάξουμε να βρούμε επιχειρηματία να την αγοράσει, αλλιώς θα διαλυθεί. Μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες θα μιλήσω, θα τη δώσω χωρίς αντίτιμο. Ο λόγος μου εμένα είναι συμβόλαιο».

Δείτε το βίντεο μετά το 35:32:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ