ΠΑΟΚ: Μέσα ο Τάισον ενόψει Λαμίας

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Τάισον ενόψει Λαμίας

Ο Τάισον επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ενώ εκτός τέθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς λόγω ίωσης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα στον ΠΑΟΚ από την προπόνηση της Παρασκευής καθώς ο Τάισον πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα ενόψει Λαμίας.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που ταλαιπωριέται από ίωση ενώ με θεραπεία συνέχισαν οι Μιχαηλίδης, Σάστρε και Εκόνγκ.

Διαβάστε επίσης: Ένα γκολ κάθε ημίχρονο με 60% ευστοχία: Ο Ελ Κααμπί του Μεντιλίμπαρ, είναι ο πιο «hot» επιθετικός της Ευρώπης

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία πλησιάζει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση δουλεύει για τον μοναδικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (01.03) ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παρέμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Μιχαηλίδης, Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά.

Το Σάββατο (02.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ