Βόκολος: «Τα παιχνίδια είναι απαιτητικά σε αυτό το επίπεδο, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς»

Βόκολος: «Τα παιχνίδια είναι απαιτητικά σε αυτό το επίπεδο, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς»

Ο Λεωνίδας Βόκολος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η Λαμία θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική στα πλέι-οφ

Ο Λεωνίδας Βόκολος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα της Λαμίας με 2-0 στην αναμέτρηση του «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι πολύ απαιτητικά, ενώ ανέφερε την πεποίθησή του ότι η Λαμία πρέπει να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα ματς των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτή κόκκινη γραμμή με τον Μουσταφά Φαλ: Γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει ξανά το συμβόλαιο του Γάλλου- Τα 500.000 ευρώ και ο κίνδυνος

«Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα ξέρουμε ότι θα είναι απαιτητικά και σε αυτό το επίπεδο.

Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Για μεγάλο χρονικό διάστημα κλείσαμε τους χώρους στον ΠΑΟΚ, όμως στις λεπτομέρειες δεν πήραμε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Αυτές οι ομάδες εκμεταλλεύονται και το παραμικρό λάθος.

Για τη συνέχεια και τα πλέι οφ: «Έχουμε περάσει πλέον σε ένα άλλο επίπεδο και το πιστεύω αυτό. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ