Λουτσέσκου: «Ίσως λείπει στο πρωτάθλημα η ισορροπία στις αποφάσεις του VAR»

Λουτσέσκου: «Ίσως λείπει στο πρωτάθλημα η ισορροπία στις αποφάσεις του VAR»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας επισήμανε τα διαιτητικά λάθη που γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα και μέσω VAR

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Λαμία (2-0) χάρις στα γκολ των Τάισον και Μπάμπα, και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας στο +1 από την δεύτερη ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την νίκη στην πόλη της Φθιώτιδας ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ είχε την απαιτούμενη υπομονή στο ματς, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παλεύει και κόντρα σε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Είπε και έδειξε πολλά ο Μεντιλίμπαρ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που προκρίθηκε στα playoffs. Είχαν και την φιλοδοξία να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ και να πάρουν το αποτέλεσμα. Χρειαζόμασταν υπομονή, καλή κυκλοφορία και να βρούμε την στιγμή να ανοίξουμε την άμυνά τους. Το κάναμε, πολλές φορές. Το γκολ του Τάισον ήταν υπέροχο, αυτές οι καταστάσεις είναι που μπορούμε να χρησιμοποίησουμε».

Για το τι κρατάει από τη νίκη. και για την πρώτη θέση: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, μπορεί να μην είναι το πιο θεαματικό, ίσως του λείπουν πολλά, ίσως λείπει η ισορροπία στις αποφάσεις από το VAR. Πρέπει να μαχόμαστε ενάντια σε όλα, δεν είναι μόνο η ΑΕΚ, είναι επίσης ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η Λαμία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ