Κληρώνει για play-offs και play-out

Κληρώνει για play-offs και play-out

Σήμερα Δευτέρα (4/3) θα γίνει η κλήρωση των play-offs και των play-out της Stoiximan Superleague, ενώ την Τετάρτη (6/3) θα γίνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα

Με τη διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής χθες Κυριακή (3/3) ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Stoiximan Superleague για τη σεζόν 2023-24.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στη σημερινή (4/3) κλήρωση των play-offs και play-out του ελληνικού πρωταθλήματος. η οποία θα διεξαχθεί στα γραφεία της λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Το πορτο(γαλλικό) «κλειδί» του Μεντιλίμπαρ

Η κλήρωση των play-offs θα γίνει στις 15:00 και εκείνη των play-out στις 15:15 και θα διεξαχθεί με με υβριδικό σύστημα, δηλαδή με ηλεκτρονική παραγωγή 500 διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία χειροκίνητη κλήρωση ενός εξ’ αυτών. Έτσι είχε αποφασιστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της 23ης Ιανουαρίου.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα play-offs είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η Λαμία, ενώ στα play-out θα βρίσκονται οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Βόλος, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η βαθμολογία της Stoiximan Superleague, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου:

Την Τετάρτη (6/3) θα επικυρωθεί η παραπάνω βαθμολογία και θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια ο ορισμός των αγώνων των play-off και play-out, με τις ακριβείς ώρες και μέρες διεξαγωγής όλων των αγωνιστικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ