Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου και οι επιστροφές για τον ημιτελικό

Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου και οι επιστροφές για τον ημιτελικό

Ο προπονητής του Άρη , μετά το ροτέισον στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναμένεται να επαναφέρει τους βασικούς στην ενδεκάδα του αυριανού (6/3) εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει στην απογευματινή προπόνηση τις τελευταίες του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αυριανό (6/3) κρίσιμο εντός έδρας ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή των βασικών.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε ροτέισον στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δίνοντας «ανάσες» σε αρκετούς παίκτες, τους οποίους αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, οι Βέλεθ και Νταρίντα θα επιστρέψουν στα χαφ, ο Γκαρθία σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα σε «πουλήσουν» ποτέ…

Ακόμα, ο Φεράρι είναι πιθανόν να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι Σαβέιρο και Σαμόρα διεκδικούν τη θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο τεχνικός του Άρη θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή, στην οποία αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Ανσαριφάρντ, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ