Με Φαμπιάνο κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης

Με Φαμπιάνο κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μετά από 40 μέρες, περίπου, επιστρέφει στην ενδεκάδα στο σημερινό (3/3, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Φαμπιάνο, μετά από 40 μέρες, περίπου, είναι το σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα του Άρη, στο σημερινό (3/3, 19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Άκης Μάντζιος τον ξεκινάει στο βασικό σχήμα.

Ο προπονητής του Άρη έκανε συνολικά εφτά αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί (6/3) ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτή κόκκινη γραμμή με τον Μουσταφά Φαλ: Γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει ξανά το συμβόλαιο του Γάλλου- Τα 500.000 ευρώ και ο κίνδυνος

Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Φατόρε θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Ανσαριφαρντ, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Ντουκουρέ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Βέλεθ, Μορόν, Ρόουζ και Σουλεϊμάνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ