Άρης: Να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης: Να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να επικυρώσει την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου στον σημερινό (6/3, 19.00) εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ οι οπαδοί της ετοιμάζονται να γεμίσουν το γήπεδο.

Έτοιμος για τον σημερινό (6/3, 19.00) εντός έδρας ημιτελικό με τον Παναιτωλικό είναι ο Άρης, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Μετά τη νίκη τους (0-1) στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Αγρίνιο, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στον τελικό, στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος έχει, πλέον, όλους, σχεδόν, τους παίκτες του στη διάθεση του, καθώς εξέτισαν την ποινή τους και οι Νταρίντα και Σαμόρα. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, επαναφέροντας τους βασικούς, ενώ φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, για συγκεκριμένες θέσεις, όπως για παράδειγμα το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, όπου διεκδικούν τη θέση οι Φεράρι και Μοντόγια.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» – Ανακοίνωσε Sold Out για το ματς με τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός (pic)

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ένας εκ των Φεράρι ή Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Βέλεθ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Σαβέιρο ή Σαμόρα στην αριστερή, ενώ ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ