Μετά από 2,5 μέρες ρεπό ο Τερίμ γύρισε με… ομιλία: «Παίζουμε καλύτερα…»

Μετά από 2,5 μέρες ρεπό ο Τερίμ γύρισε με… ομιλία: «Παίζουμε καλύτερα…»

Τι είπε ο Φατίχ Τερίμ στο Κορωπί, στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας για τον Παναθηναϊκό

Ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» την Κυριακή. Ο Παναθηναϊκός όμως μαζεύτηκε σήμερα στο Κορωπί για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Ο λόγος; Με όνομα και επώνυμο. Φατίχ Τερίμ. Είχε κανονίσει να ταξιδέψει στην Τουρκία για αυτό και έδωσε δύο μέρες ρεπό στην ομάδα παρά τη γκέλα της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Έχει τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς ο Παναθηναϊκός. Έπεσε από την πρώτη στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι με τη πλάτη στον τοίχο καθώς μια ήττα από τον Ολυμπιακό, μπορεί να τον φέρει στο -7. Ο Τερίμ όμως το μόνο βέβαιο είναι πως δεν αγχώνεται.

Διαβάστε επίσης: Είναι τρελοί αυτοί οι Άραβες: Ανέβηκαν και άλλο για μια θέση στη Euroleague – «Δίνουν 75 εκατ ευρώ για τρία Final Four» λένε οι Ισπανοί

Το επιβεβαίωσε στη σημερινή του ομιλία: «παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα, χάσαμε τους βαθμούς από ατυχία, πιστεύω πολύ σε εσάς και την ομάδα μας» είπε στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα ο Τούρκος τεχνικός που θέλησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, έδειξε και βίντεο από την πρόσφατη γκέλα στο Ηράκλειο. Και όταν η προβολή έφτασε σε μια φάση όπου οι Πράσινοι είδαν «χέρι» του Λουκάο; Τους προέτρεψε να ζητούν πιο έντονα το δίκιο τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Μια κατηγορία μόνος του ο Τούρκος. Και μένει να δούμε, αν εκείνος ξέρει καλύτερα ή αν το «φάντασμα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αρχίσει σύντομα να κόβει βόλτες. Και στη Λεωφόρο αλλά και στο Κορωπί μιας και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επί δυόμιση χρόνια είχαν μάθει σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, «λειτουργίας» και «δουλειάς».

Και όσο για την προπόνηση; Μέρος του προγράμματος της ομάδας ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ατομικό ο Βέρμπιτς, γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ