Αυτός είναι ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Αυτός είναι ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Αυτός είναι ο διαιτητής που ορίστηκε για το ντέρμπι της Κυριακής (10/3) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (10/3)  τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs της Superleague, με την Λίγκα να ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών όλων των αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός Ντάνιελ Σλάγκερ, Β’ Κατηγορίας, θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι «αιωνίων» (10/3, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ίδια ώρα, ο Α’ κατηγορίας Ομπρένοβιτς Ράντε ορίστηκε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (10/3, 21:00). Την αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ (10/3, 17:00) θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δύσκολη εξίσωση στα γκαρντ και ο «X-Factor» (vids)

Θυμίζουμε πως, ο διαιτητής του ντέρμπι «αιωνίων», Σλάγκερ είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στη χώρα μας μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει των Πειραιωτών με 4-2. Βοηθοί του και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι οι συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι και Άρνο Μπλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ