Άρης: Στροφή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Στροφή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι κιτρινόμαυροι αφήνουν πίσω την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και επικεντρώνουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας κυριακάτικη (10/3) αναμέτρηση, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στην αποστολή οι Τζούρασεκ και Βερστράτε.

Ο Άρης πέτυχε τον στόχο του και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στρέφει, πλέον, την προσοχή του στο κυριακάτικο (10/3) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του, άλλωστε, δίνουν μεγάλη σημασία και στα πλέι οφ.

Οι Τζούρασεκ και Βερστράτε αναμένεται να είναι τα δυο νέα πρόσωπα στην αποστολή, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ αντίθετα δύσκολα θα προλάβει ο τραυματίας Πάρντο.

Ο προπονητής του Άρη θα κάνει από σήμερα (8/3) τις δοκιμές του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μοντόγια αναμένεται να αντικαταστήσει τον Φεράρι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ακόμα, ερωτηματικό στα χαφ το αν θα ξεκινήσει και πάλι ο Γκαρθία, ή αν θα προτιμηθεί στη θέση του ένας εκ των Ζουλ ή Βερστράτε. Ακόμα, είναι πιθανόν να επιστρέψει στην ενδεκάδα και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής ο Σαβέιρο αντί του Σαμόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ