Με μεγάλο κίνητρο για το απόλυτο στα πλέι οφ

Με μεγάλο κίνητρο για το απόλυτο στα πλέι οφ

Ο Άρης θα παίξει για τη φανέλα του, την ιστορία του και τους οπαδούς του στην τελική φάση του πρωταθλήματος και στόχο έχει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό (10/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, μετά τον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό, δίνει την ευκαιρία στον Άρη να διεκδικήσει τον μεγάλο του στόχο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, όμως, δίνει στους κιτρινόμαυρους και ώθηση ενόψει των πλέι οφ.

Ο Άρης μόνο αδιάφορος δεν είναι στην τελική φάση του πρωταθλήματος, αν και για να είμαστε ρεαλιστές είναι εξαιρετικά δύσκολο – στα όρια του αδύνατου – να προλάβει μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, οι κιτρινόμαυροι έχουν τεράστιο κίνητρο για να πετύχουν το απόλυτο στα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Η «δίκη» της 3ης περιόδου: Το αδιανόητο 120-57 του Ολυμπιακού

Θα παίξουν για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, όπως επιτάσσει η ιστορία τους και το τεράστιο μέγεθος τους σαν σύλλογος. Θα παίξουν για τη «βαριά« φανέλα τους και για τους οπαδούς τους. Ο Άρης έχει αποδείξει, διαχρονικά, ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Έχει ρίξει, μέχρι στιγμής, τρεις ομάδες από την κορυφή του πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τη ΑΕΚ, στην κανονική διάρκεια και αυτό θα συνεχίζει να κάνει και στα πλέι οφ.

Ανεξάρτητα από το αν θα τον πετύχει ή όχι, στόχος του Άρη για τα παιχνίδια που ακολουθούν στα πλέι οφ, είναι το απόλυτο των νικών, αρχής γενομένης από το αυριανό (10/3) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό έχουν «περάσει», πολύ σωστά, στα αποδυτήρια τόσο ο προπονητής Άκης Μάντζιος, όσο και ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Γκουγκουλιάς. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία.

Με τους κιτρινόμαυρους να έχουν επικεντρωμένη την προσοχή τους μόνο στην απόδοση της δικής τους ομάδας και στο πως προετοιμάζεται, ενώ έχουν δώσει και αυτοί ένα απαιτητικό παιχνίδι την Τετάρτη, «σφραγίζοντας» την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Άρης θα πάει στο αυριανό παιχνίδι με σκοπό να επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού που εξυπηρετεί τους σκοπούς του. Οι παίκτες του θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους και το αγωνιστικό πλάνο μέσα στο γήπεδο.

Ο Άκης Μάντζιος έχει κρατήσει κλειστά τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, στην αυριανή αναμέτρηση. Με αρκετά ερωτηματικά να υπάρχουν, ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο η παρουσία του Νταρίντα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ