Λιούμπισιτς: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ΑΕΚ από τις καλύτερες που έχω βιώσει»

Λιούμπισιτς: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ΑΕΚ από τις καλύτερες που έχω βιώσει»

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μίλησε στην Αυστρία για την ΑΕΚ, την ατμόσφαιρα στην «Opap Arena» και για τα πλέι οφ.

Συνέντευξη στην αυστριακή «Kronen Zeitung» για το πρώτο διάστημά του στην ΑΕΚ αλλά και για το συναίσθημα να παίζει στην «Opap Arena» παραχώρησε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Ο 24χρονος άσος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τα όσα βιώνει στην Ένωση και χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια από τις καλύτερες που έχει βιώσει στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 2-1: Ο Χάβερτζ λύτρωσε τους κανονιέρηδες και τους έστειλε προσωρινά στην κορυφή

Όσα είπε ο Λιούμπισιτς:

Για το γήπεδο: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι μία από τις καλύτερες που έχω βιώσει ποτέ. Οι οπαδοί είναι ξεχωριστοί».

Για τον Αλμέιδα και τη διαχείρισή του: «Ο Αλμέιδα έκανε ακριβώς το σωστό. Δεν έπαιζα τελευταία πολύ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Εδώ μπορώ να αγωνίζομαι ξανά ως οκτάρι. Αισθάνομαι πιο άνετα σε αυτή τη θέση».

Για τον Στάνκοβιτς που τον έχει βοηθήσει να εγκλιματιστεί στην Αθήνα: «Ο Στάνκοβιτς μου είπε διάφορα πράγματα και με διευκόλυνε στο ξεκίνημα. Συνεπώς μπορώ να επικεντρωθώ απόλυτα στο ποδόσφαιρο και να παλέψω για τη θέση μου».

Για την Εθνική Κροατίας: «Το έχω συζητήσει εδώ και αρκετό καιρό με τους φίλους μου και την οικογένειά μου και στο τέλος άκουσα την καρδιά μου. Δεδομένα θέλω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο μαζί με αυτή τη χρυσή γενιά γύρω από τον Λούκα Μόντριτς και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα την Κροατία. Και η Αυστρία μου έδωσε πολλά. Μεγάλωσα εκεί, ωρίμασα ως παίκτης στη Ζανκτ Πέλτεν και στη Ραπίντ Βιέννης και είμαι ευγνώμων»

Για τα πλέι οφ και τον στόχο της ΑΕΚ: «Στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε όλους, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ