ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ Live Streaming

Επικίνδυνη έξοδο στο ΔΑΚ έχει μπροστά της η ΑΕΚ. Τη Λαμία αντιμετωπίζει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (17:00). Δίχως την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, μετά και την οριστική απόφαση του ΔΕΑΒ.

Ενας είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο σημερινό ματς με τη Λαμία: Η νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους κιτρινόμαυρους, μετά και το στραβοπάτημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μέσα από τα χέρια της απώλεσε το πολύτιμο τρίποντο η Ενωση, με τον Λορέν Μορόν να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, στην τελευταία φάση του αγώνα. Θέλουν να δώσουν απαντήσεις οι πρωταθλητές, μπαίνοντας με το δεξί στην διαδικασία των playoffs. Ουσιαστικά, επιθυμούν να επαναλάβουν μια πορεία ανάλογη της περσινής.

Όταν και πάλι ως δεύτεροι είχαν ριχτεί στη μάχη. Στους 59 πόντους βρίσκεται ο δικέφαλος, που θα έχει στην άκρη του μυαλού του και τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής: Σε Φάληρο και Τούμπα. Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα χαμογελά, μιας και ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Πολλές οι σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού για το αρχικό σχήμα του σημερινού αγώνα, με τον Στίβεν Τσούμπερ να έχει τεθεί εκτός λόγω τιμωρίας. Φανέλα βασικού θα πάρει πιθανότατα ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Από την άλλη, η Λαμία ζει το όνειρο και με το δίκιο της. Δεν είναι και λίγο πράγμα αυτό που έχει καταφέρει. Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα λάβει μέρος στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Προφανώς και η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δε θέλει να είναι ο κομπάρσος της υπόθεσης και θα επιχειρήσει με το… καλησπέρα να κάνει την ζημιά στην ΑΕΚ. Πρόσφατα οι δυο ομάδες τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες, με την Ενωση να επικρατεί με 3-1. Δίχως τον Σωτήρη Τσιλούλη θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, μετά και από απόφαση της διοίκησης.

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ