ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

Κάτι παραπάνω από ανώμαλη ήταν η προσγείωση του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πλήρωσε τα λάθη της και πλέον έχει ένα… βουνό να ανέβει μετά και το 4-1 του Φαλήρου. Προς το παρόν, αφήνει στην άκρη την ευρωπαϊκή μάχη και επικεντρώνεται στο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Πολύ σημαντικό το αποψινό ματς του «Καραϊσκάκης», μιας και οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει ξανά στο κόλπο του τίτλου.

Πέντε διαδοχικές νίκες μετράνε στην εφετινή Super League οι Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 57 πόντους. Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρέτσου, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Ζέλσον Μαρτίνς. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ροντινέι, Τζολάκης.

Από γκέλα σε γκέλα βαδίζει ο Παναθηναϊκός. Πολλά τα προβλήματα για τους «πρασίνους», που απώλεσαν άλλους δύο βαθμούς. Αυτή τη φορά στο Γεντί Κουλέ. Τρίτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, που έχει πέσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν το τριφύλλι φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τότε η υπόθεση τίτλος χλομιάζει αρκετά. Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Τούρκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τον Γεντβάι που έκανε θεραπεία.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντικός αντίπαλος και στο γήπεδο του, με την βοήθεια των οπαδών του, συνήθως παρουσιάζεται καλύτερος. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει δηλαδή… σελίδα. Με το νέο τεχνικό έχουν γενικά καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραιότερο ποδόσφαιρο. Πάντα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι σημαντικός αγώνας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας ματς το οποίο ακολουθεί πολύς κόσμος και θέλει να δει τι έγινε. Ελπίζω την Κυριακή να νικήσει η πλευρά που έχει παίξει καλύτερα», τόνισε ο Φατίχ Τερίμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ