Άρης: Με Βερστράτε και Ζουλ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Με Βερστράτε και Ζουλ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Βέλγος και ο Καμερουνέζος είναι οι επιλογές του Μάντζιου και θα ξεκινήσουν ως αμυντικοί χαφ, στο σημερινό (10/3, 21.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ επιστρέφουν στην ενδεκάδα και οι Μοντόγια και Σαβέιρο.

Ο Άκης Μάντζιος πήρε την τελευταία στιγμή τις αποφάσεις του σε ότι αφορά τον χώρο της μεσαίας γραμμής και επέλεξε ως αμυντικούς χαφ τους Βερστράτε και Ζουλ στο σημερινό (10/3, 21.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα, νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα είναι και οι Μοντόγια και Σαβέιρο.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 64-87: Πέρασε από την έδρα της Καρδίτσας και βλέπει Ολυμπιακό

Οι Βερστράτε και Ζουλ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Ρόουζ, Βέλεθ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σαμόρα, Ανσαριφάρντ και Φετφατζίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ