Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι – Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι – Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Χουάνκαρ

Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι έκανε θεραπεία στη σημερινή (11/03) προπόνηση, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Χουάνκαρ, ο οποίος τέθηκε ξανά στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το σπουδαίο «διπλό» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»  επί του Ολυμπιακού (1-3) στην πρεμιέρα των play-offs κι επέστρεψε στις προπονήσεις, αν και η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι σε τρεις εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Το χειρότερο είναι πως έχασε μόνος του…

Στην σημερινή προπόνηση (11/3), αυτοί που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους ερυθρόλευκους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 7ο μόλις λεπτό του ντέρμπι, ξεκίνησε θεραπεία και αναμένεται να μπει στο υπόλοιπο πρόγραμμα σε μία εβδομάδα. Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Στα ευχάριστα για τους πράσινους, ο Χουάνκαρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Ισπανός μπακ ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και υπολογίζεται κανονικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ