Ώρα για ξεκούραση στην ΑΕΚ: Διήμερο ρεπό και ελέυθερο Σαββατοκύριακο από τον Αλμέιδα

Ώρα για ξεκούραση στην ΑΕΚ: Διήμερο ρεπό και ελέυθερο Σαββατοκύριακο από τον Αλμέιδα

Η ΑΕΚ δεν θα έχει επίσημες υποχρεώσεις για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και ο Ματίας Αλμέιδα δίνει χρόνο στους παίκτες του να ξεκουραστούν.

«Είναι σαν να γίνεται πάρτι και να κλείνουνε τα φώτα», είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς με τη Λαμία σχολιάζοντας τη διακοπή τριών εβδομάδων στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε εκφράσει τη δυσαρέσκιά του γι’ αυτό και στις δηλώσεις του πριν το ματς της ΑΕΚ με την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλο το διάστημα μακριά από τη δράση.

Βάσει αυτών των δεδομένων όμως ο Αργεντινός βρήκε την ευκαιρία να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι πήραν διήμερο ρεπό μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη και θα έχουν ελεύθερο και το Σαββατοκύριακο. Από Δευτέρα θα επιστρέψουν στα Σπάτα, αλλά θα απουσιάζουν οι διεθνείς που θα είναι και πάλι πολλοί.

Διαβάστε επίσης: About last night…

Η επόμενη επίσημη υποχρέωση της ΑΕΚ είναι στις 31 Μαρτίου όταν για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ θα υποδεχτεί στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό, ωστόσο μέχρι τότε μεσολαβεί κι ένα φιλικό. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, στις 20 του μηνός ο Δικέφαλος θα παίξει φιλικό στο «AlphaMega Stadium» της Κύπρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο οποίος γιορτάζει τα 70 χρόνια ιστορίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ