Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Πάρντο

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Πάρντο

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Άρη, ενώ ο Ισπανός μέσος ακολούθησε μέρος του προγράμματος εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα (16/3) στις προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, μετά την πενθήμερη άδεια που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος. Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Ρούμπεν Πάρντο, που ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε μέρος του προγράμματος εκγύμνασης. Αντίθετα, απόντες ήταν οι διεθνείς Μπράμπετς και Σαμόρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιόβετιτς, η «πολυφωνία» του Ολυμπιακού και μια εντυπωσιακή επίδοση (vids)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση της Σαββάτου ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα και παιχνίδια αερόβιας μορφής) με τον Ρουμπέν Πάρντο να ανεβάζει ρυθμό και να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Άλβαρο Σαμόρα, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Μαυρίκιου και της Κόστα Ρίκα αντίστοιχα, ενώ ο Μιχάλης Παναγίδης θα ενσωματωθεί την Καθαρά Δευτέρα με την αποστολή της εθνικής Ελπίδων.

Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ