Ο Γιόβετιτς, η «πολυφωνία» του Ολυμπιακού και μια εντυπωσιακή επίδοση (vids)

Ο Γιόβετιτς, η «πολυφωνία» του Ολυμπιακού και μια εντυπωσιακή επίδοση (vids)

Ο Στέβαν Γιόβετιτς έγινε ο δέκατος διαφορετικός σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη φέτος και αν στα παιχνίδια με την Φενέρ βάλει γκολ παίκτης των ερυθρόλευκων που δεν έχει χριστεί σκόρερ ακόμα θα ισοφαρίσει την επίδοση του 2009

Ο Ολυμπιακός με το εντυπωσιακό 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πραγματοποίησε μια ιστορική ανατροπή και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε.

Στην νίκη επί των Ισραηλινών, οι ερυθρόλευκοι εκτός από ένα ιστορικό come back, σημείωσαν μια ιδιαίτερη επίδοση, η οποία αποδεικνύει την επιθετική «πολυφωνία» της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που φέτος έχει «σπάσει» τα κοντέρ με τα 28 γκολ ενεργητικό στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Διαβάστε επίσης: Ατσάλινη Σάκκαρη στον τελικό (2-1)

Ο Στέβαν Γιόβετιτς με το γκολ που πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης στην «TSC Arena» για το 5-1, έγινε ο 10ος διαφορετικός σκόρερ των Πειραιωτών στην Ευρώπη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και κυνηγούν την επίδοση των 11 σκόρερ της σεζόν 2008-2009 που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Την φετινή σεζόν έχουν βρει δίχτυα για τους ερυθρόλευκους στην Ευρώπη οι Φορτούνης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Μπιέλ, Ποντένσε, Ροντινέι, Ελ Αραμπί και Γιόβετις.

Την περίοδο 2008-2009, για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Μπελούτσι, Μήτρογλου, Λέτο, Τοροσίδης, Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Τζόρτζεβιτς και Όσκαρ Γκονζάλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ