Μεγάλη «μάχη» Ελ Κααμπί με Κάρμο!

Μεγάλη «μάχη» Ελ Κααμπί με Κάρμο!

Γιατί ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα παίξει αντίπαλος με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Νταβίντ Κάρμο...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες, όμως και πάλι μετράει πολλές απουσίες, αφού είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με το εθνόσημο.

Εκτός από τους Έλληνες που δίνουν «μάχη» για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro της Γερμανίας, υπάρχουν και άλλοι διεθνείς ακόμη και εκτός Ευρώπης που απουσιάζουν και θα επιστρέψουν πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε σχέση με τους διεθνείς των Πειραιωτών είναι η μεγάλη «μάχη» του Αγκαντίρ! Εκεί θα υπάρξει ένας σπουδαίος ερυθρόλευκος «εμφύλιος», καθώς το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Ανγκόλα στις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/3).

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη του στο λιμάνι Νταβίντ Κάρμο, που επέλεξε πριν μερικές μέρες την εθνική ομάδα της Ανγκόλας για να αγωνιστεί…

Ο Μαροκινός φορ έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, καθώς ο βασικός φορ Γιουσέφ Ελ Νεσίρι, πουλέν του Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη έχει ενοχλήσεις και έτσι αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός το πρώτο «κανόνι» του Θρύλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως βασικός αναμένεται ξεκινήσει και ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανγκόλας καθώς αποφάσισε να επιλέξει τη χώρα από την οποία έχει καταγωγή και όχι την Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ