Αλμέιδα: «Απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ – Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου» (vid)

Αλμέιδα: «Απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ – Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου» (vid)

Ξεκάθαρος ο Ματίας Αλμέιδα για το μέλλον του, επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως δεν έχει σκοπό να φύγει από την ΑΕΚ πριν εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην ΑΕΚ και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το 2028 εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο «ΤΝΤ Sports Argentina» και ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στο μέλλον του.

Ο προπονητής της Ένωσης ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στη Ρίβερ και τόνισε πως «είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα» αλλά «είμαι καλά στην ΑΕΚ και θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ». Στη συνέχεια επισήμανε πως «Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι δεν θα το κάνω ποτέ».

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο ο Κβαρατσχέλια: Ο τερματοφύλακας των 35 εκατ. ευρώ, ο στράικερ του Άγιαξ και οι παίκτες – κλειδιά της Γεωργίας (vids)

Στη συνέχεια και σχετικά με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα πρόσθεσε πως «Σ’ αυτή τη ζωή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σήμερα το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Δεν είμαι εδώ και θέλω να κάνω κάτι άλλο. Το απολαμβάνω».

Ο Αλμέιδα αναφέρθηκε και στην παρουσία της ΑΕΚ στην Ευρώπη λέγοντας πως «βρεθήκαμε έναν γύρο πριν τους ομίλους του Champions League και στην συνέχεια παίξαμε στο Europa League σ’ έναν όμιλο Champions League με ομάδες όπως η Μπράιτον, ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ. Ήταν ιστορική η νίκη μέσα στο Μπράιτον με 2-3».

«Στην Ελλάδα σέβονται πολύ τους Αργεντινούς», ήταν ακόμη μία τοποθέτηση του Αλμέιδα. Αποθέωσε τον Πόνσε λέγοντας πως «ο Εζεκιέλ τα πηγαίνει εξαιρετικά, σκοράρει και θυμίζει… «Βάρβαρο»». «Καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη με 15 εκατ. ευρώ από την Λατινική Αμερική», επισήμανε ακόμη ο Ματίας Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ