Σοβαρή εξέλιξη με Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό – Τι γίνεται με Αλεξανδρόπουλο, Ροντινέι

Σοβαρή εξέλιξη με Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό – Τι γίνεται με Αλεξανδρόπουλο, Ροντινέι

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έμεινε στην Ελλάδα στο διήμερο ρεπό, έκανε ειδικό πρόγραμμα στο Ρέντη και την Τρίτη έδειξε ότι είναι πλέον καλά και έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Δύσκολα ο Αλεξανδρόπουλος, συντηρητικά ο Ροντινέι.

Η περίοδος ξεκούρασης, τελείωσε. Και από την Τρίτη ο Ολυμπιακός μπήκε σε περίοδο… μάχης. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του μετά το διήμερο ρεπό, με προπόνηση που κράτησε πάνω από δύο ώρες. Μια προπόνηση που περιλάμβανε σπουδαία νέα για τον Βάσκο τεχνικό και τους Ερυθρόλευκους. Νέα που αφορούσαν στον Ζέλσον Μαρτίνς.

Μετά από ακριβώς έναν μήνα, ο 28χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, είναι εδώ. Υγιής, σε καλή κατάσταση και όπως φαίνεται, έτοιμος να αρχίσει να προσφέρει αυτά που δεδομένα μπορεί. Ο Πορτογάλος, λοιπόν, προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του. Και όταν λέμε προπονήθηκε, το έκανε… πλήρως. Μπήκε από την αρχή στο πρόγραμμα, έκανε όλες τις ασκήσεις, συμμετείχε στο 100%. Και τελικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα, χωρίς προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει μέχρι το 2027 τον Μπαρτζώκα» (pic)

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι εάν συνεχίσει έτσι και τις επόμενες ημέρες, δείξει την ίδια καλή εικόνα και δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, ο Ζέλσον Μαρτίνς, θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί διακαώς να επανέλθει και να μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Για αυτό επέλεξε να πάει στη Βαρκελώνη, σε ειδικό γιατρό για τον τραυματισμό του. Για αυτό δεν έφυγε από την Ελλάδα, παρά το διήμερο ρεπό. Για αυτό πήγαινε στο Ρέντη και έκανε ειδικό πρόγραμμα και θεραπείες όλες αυτές τις ημέρες.

Πλέον, μένει να φανεί πώς θα χειριστεί ο Μεντιλίμπαρ τον Ζέλσον. Πώς θα επιλέξει να τον εντάξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Διότι είναι σαφές ότι σε ένα τόσο έντονο παιχνίδι όπως αυτό με την ΑΕΚ, πρέπει να είναι απολύτως έτοιμος για να παίξει. Και για να συμβεί αυτό, θα κληθεί να περάσει μια σειρά από τεστ, στα οποία θα τον υποβάλουν οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΕΚΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΟΝΤΙΝΕΪ

Αντίθετα, δεν είναι τόσο ευχάριστα τα νέα για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο Ελληνας μέσος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προπονηθεί ούτε την Τρίτη. Ο ίδιος θέλει να ανεβάσει την ένταση και κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά βρίσκεται ήδη τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ροντινέι, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν είναι καινούργιες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανησυχία και επαγρύπνηση, αλλά υπάρχει και εικόνα πώς το πρόβλημα «ενεργοποιήθηκε» λόγω των συνεχόμενων αγώνων και της μεγάλης κούρασης. Για αυτόν τον λόγο έχει επιλεγεί μια πιο συντηρητική προσέγγιση. Με συγκεκριμένη επιβάρυνση. Με τον Βραζιλιάνο να κάνει προπόνηση την Τρίτη, αλλά να μην την ολοκληρώνει, βάσει προγράμματος του τεχνικού επιτελείου. Με τον έμπειρο μπακ να περνάει αρκετό χρόνο στο φυσιοθεραπευτήριο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ