Τα νέα δεδομένα στον Ρέντη, οι διεθνείς και ο Ζέλσον που ποντάρει ο Μεντιλίμπαρ

Τα νέα δεδομένα στον Ρέντη, οι διεθνείς και ο Ζέλσον που ποντάρει ο Μεντιλίμπαρ

Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ώρα που ο Πορτογάλος εξτρέμ επιστρέφει και κάνει τον Βάσκο προπονητή να χαμογελάει...

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος έχει μπει ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και αρκετοί διεθνείς παίκτες της ομάδας του λιμανιού, επέστρεψαν σήμερα στο Ρέντη, προς μεγάλη ικανοποίηση φυσικά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού είδε μάλιστα τον Κάρμο να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ Μασούρας, Γιόβετιτς και Καμπράλ που είχαν υποχρεώσεις με Εθνικές ομάδες, ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Και όμως: Επιστροφή του Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ- Γίνεται επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Αύριο όμως και αυτοί θα μπουν με την ομάδα έχοντας φυσικά το βλέμμα στραμμένο στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Να σημειωθεί εδώ βεβαίως ότι στην αυριανή προπόνηση των πειραιωτών αναμένεται να δώσει το παρών και ο Ελ Κααμπί, με τον Μεντιλίμπαρ να περιμένει πως και πως την επιστροφή του Μαροκινού επιθετικού.

Τα νέα είναι καλά όπως έχουμε αναφέρει εδώ και τρεις μέρες για τον Ζέλσον και τον Ροντινέι, καθώς οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την «Ένωση».

Και οι δύο παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας και ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να τους υπολογίζει για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ κι αυτό είναι κάτι που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του Ισπανού προπονητή.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει βέβαια ακόμα αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του και θ’ ανοίξει τα «χαρτιά» του στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά όλοι έχουν στο μυαλό τους το σχήμα που έπαιξε στη ρεβάνς με την Μακάμπι, πετυχαίνοντας την θριαμβευτική πρόκριση με το εντυπωσιακό 1-6.

Θα πρέπει πάντως εδώ να επισημανθεί ότι ο Μεντιλίμπαρ ήθελε να έχει ετοιμοπόλεμο τον Ζέλσον για τα παιχνίδια που έρχονται και γι’ αυτό έγινε μεγάλη προσπάθεια από το τιμ των «ερυθρόλευκων» να είναι έτοιμος ο παίκτης.

Βεβαίως μεγάλη προσπάθεια έκανε και ο 28χρονος ακραίος επιθετικός για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και ο Μεντιλιμπαρ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με την επιστροφή του Ζέλσον.

Μιλάμε άλλωστε για έναν εξτρέμ που μπορεί να προσφέρει λύσεις και στη δημιουργία και στο γκολ και τώρα το πρόγραμμα έχει πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα υπάρχουν ματς Τετάρτες για τα πλέι οφ αλλά και Πέμπτες για το Conference League.

Γι’ αυτό και ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να έχει στα χέρια του όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις και ο Ζέλσον είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση, μια φάση σ’ ένα παιχνίδι.

Είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση για τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ το γεγονός της επιστροφής του Ζέλσον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ