Ο Λεσκάνο «παίζει» δυνατά για τον ΠΑΟΚ (vids)

Ο Λεσκάνο «παίζει» δυνατά για τον ΠΑΟΚ (vids)

Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει για λίγο ακόμη τον Πούκι, αλλά στη λίστα του Δικέφαλου ανεβαίνει το όνομα του Ντάριο Λεσκάνο.

Όσο καθυστερεί η απάντηση του Τέεμου Πούκι στην πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο με 800.000 ευρώ τον χρόνο, τόσο πιο ψηλά στη λίστα του Δικέφαλου ανεβαίνουν κάποια άλλα ονόματα που ήταν στα υπόψη.

Ο Φινλανδός ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει εναλλακτικά πλάνα σε περίπτωση που δεν τα βρει μαζί του. Όλα τα ονόματα που εξετάζει πάντως ο Δικέφαλος είναι παικτών που διαθέτουν κοινοτικά διαβατήρια, καθώς έχει συμπληρώσει το όριο των ξένων.

Ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια λύση, ο Μπόγιαν Κρκιτς (πέρυσι έπαιξε στην Αλαβές) απομακρύνθηκε καθώς δεν μπορεί να τα βρει ο ΠΑΟΚ με την ομάδα του, αλλά μετά τον Τέεμου Πούκι πιο ψηλά βρίσκεται ο Ντάριο Λεσκάνο.

Είναι Παραγουανός αλλά διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (κροατικό). Είναι γεννημένος στις 30/6/1990 και έχει ύψος 1,78μ. Έχει αγωνιστεί σε Βιλ (2008-11), Τουν (2011-12), Λουκέρνη (2012-16), ενώ το από 2016 είναι στην Ίνγκολσταντ στη Γερμανία.

Ο Λεσκάνο αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αν μέσα στα επόμενα 24ωρα δεν υπάρξει θετική απάντηση από τον Πούκι, τότε ο Δικέφαλος θα κινηθεί πιο δυναμικά για τον Παραγουανό με κροατικό διαβατήριο επιθετικό.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=4uUdBq8z8_8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ