Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάντζιος

Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάντζιος

Με νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης στην κυριακάτικη (31/3) εντός έδρας αναμέτρηση, με τη Λαμία για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του κυριακάτικου (31/3) αγώνα με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο, όμως, να έχει στο μυαλό του και τις αναμετρήσεις που ακολουθούν, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό (3/4) και εντός με τον Παναθηναϊκό (7/4).

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς είναι δεδομένο ότι θα προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, σε σχέση με το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Euroleague στην τελική ευθεία: Τα δεδομένα της τετράδας και οι ισοβαθμίες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό

Ο Γκαρθία αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, όπως και ο Φεράρι που θα πάρει τη θέση του Οντουμπάζιο στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, είναι πιθανόν ο Βέλεθ να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα και να αντικαταστήσει τον Βερστράτε στα χαφ.

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει ανοίξει, ακόμα, τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα και συνεχίζει τις δοκιμές. Ερωτηματικό αποτελεί, μάλιστα, το αν στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μορόν ή ο Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ