Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ σε ανδρική ομάδα βόλεϊ και γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ

Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ σε ανδρική ομάδα βόλεϊ και γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ

Η πειραϊκή ΠΑΕ συνεχάρη την ανδρική ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ για το πρωτάθλημα.

Δύο τίτλους κατέκτησε σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να κατακτούν το Κύπελλο στο βόλεϊ ανδρών και το πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ γυναικών.

Επιτυχιες που έκαναν περήφανους τους ανθρώπους και τους φιλάθλους του πειραϊκού συλλόγου, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να συγχαίρει τα δύο τμήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου νίκησε με θρυλική ανατροπή με 3-2 σετ τον Μίλωνα, ενώ στο πινγκ πονγκ τα κορίτσια των Πειραιωτών τον Παναθηναϊκό με 4-0.

Η ανακοίνωση για το βόλεϊ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον τελικό του Final 4 της διοργάνωσης με τον Μίλωνα. Κύπελλο το οποίο αποτελεί το 18ο στην ιστορία του τμήματος. Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας. Συγχαρητήρια Θρύλε».

Και για το πινγκ πονγκ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τη Γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του συλλόγου, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος για τρίτη σερί χρονιά και 29η συνολικά του τμήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ