Κόντρα στην Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός στους «4» EHF European Cup

Κόντρα στην Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός στους «4» EHF European Cup

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος στα ημιτελικά του EHF European Cup - Οι ημερομηνίες των δύο αναμετρήσεων με τους Ούγγρους

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στον δεύτερο προημιτελικό της Κρκα στην Σλοβενία (19-25) και προκρίθηκε στους «4» του EHF European Cup, παίρνοντας μια ιστορική πρόκριση για τον σύλλογο.

Οι ερυθρόλευκοι εδώ και λίγη ώρα γνωρίζουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά, με την ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς να διεκδικεί κόντρα στην Φερεντσβάρος το «εισιτήριο» για τον μεγάλο της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Κέντρικ Ναν: Ένας game changer που κάνει τον Παναθηναϊκό να ονειρεύεται ξανά (vids)

Οι Ούγγροι απέκλεισαν την Τάρταν Πρέσοφ από την Σλοβακία με δύο νίκες, αφού επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα τους με 32-29 και απόψε (30/03) νίκησαν και στη Σλοβακία με 31-28, για να πάρουν το «εισιτήριο» με συνολικό σκορ 63-57 και να κλείσουν ραντεβού με τον Ολυμπιακού στους «4».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις ημερομηνίες των δύο ημιτελικών με φόντο τους τελικούς (είναι διπλοί), το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, στις 20 Απριλίου, και η ρεβάνς στην Ηλιούπολη, στις 27 του ίδιου μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ