Άρης: Με Φεράρι και Γκαρθία κόντρα στη Λαμία

Άρης: Με Φεράρι και Γκαρθία κόντρα στη Λαμία

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (31/3, 20.30) παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επιστροφή στη δράση, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τον Άρη, που υποδέχεται τη Λαμία (31/3, 20.30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους Φεράρι και Γκαρθία να είναι τα δυο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Στις προθέσεις του Άκη Μάντζιου ήταν να κάνει και ακόμα μια αλλαγή στα χαφ, όμως, οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Βέλεθ τον άφησαν εκτός αποστολής, προκειμένου να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης (3/4) με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ζοσέ Μουρίνιο: Αναζητώντας τη χαμένη του αίγλη (vids)

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Βερσράτε διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Νταρίντα στα χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν που θα ξεκινήσει – αν και δοκιμάστηκε και ο Ανσαριφάρντ – στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σαμόρα, καθώς ο Μάντζιος θέλησε να του δώσει «ανάσες», μετά το κοπιαστικό ταξίδι της επιστροφής από την Κόστα Ρίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ