Άρης: Εκτός οι Βέλεθ και Σαμόρα με τη Λαμία

Άρης: Εκτός οι Βέλεθ και Σαμόρα με τη Λαμία

Ο Ισπανός αμυντικός και ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Άρη για την αυριανή (31/3) αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης την αποστολή για τον αυριανό (31/3) εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Φραν Βέλεθ και Άλβαρο Σαμόρα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να μείνει εκτός, ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε χθες (29/3) στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του και αποφασίστηκε να πάρει «ανάσες».

Διαβάστε επίσης: Κρκα – Ολυμπιακός 19-25: «Θρυλική» πρόκριση στα ημιτελικά του European Cup

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ