ΠΑΟΚ: Λήξη συναγερμού με Ότο και Κεντζιόρα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπάμπα

ΠΑΟΚ: Λήξη συναγερμού με Ότο και Κεντζιόρα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπάμπα

Ευχάριστα τα νέα στον ΠΑΟΚ, με τον Μπάμπα να τίθεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Κεντζιόρα και Γιόνι, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό

O ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το «διπλό» στην Λεωφόρο (3-2) και την νίκη επί του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία (3/4,19:30) για την 3η αγωνιστική των play-offs.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (01/04), ο Μπάμπα Ράχμαν προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι Γιόνι Ότο και Κεντζιόρα, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή κόντρα στους «πράσινους». Μοναδικός απών ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, που συνέχισε με θεραπεία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Απρίλης και τα 7 ματς σε 25 μέρες που κρίνουν τα πάντα

Οι παίκτες  του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση για τους Θεσσαλονικείς την Τρίτη (02/04) στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ