Έτσι θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα από 9 Απριλίου: Πώς εκδίδεται το ψηφιακό εισιτήριο – Τι ισχύει για τους ανήλικους

Έτσι θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα από 9 Απριλίου: Πώς εκδίδεται το ψηφιακό εισιτήριο – Τι ισχύει για τους ανήλικους

Η διαδικασία για την είσοδο στα γήπεδα από 9 Απριλίου για ενήλικες και ανηλίκους κάτω των 15 ετών.

Αλλάζει πλέον ο τρόπος η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, αφού θα πραγματοποιείται ψηφιακά και με ασφάλεια, από τις 9 Απριλίου, για τους αγώνες της Super League 1 και του ελληνικού Κυπέλλου.

Η διαδικασία σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Ολυμπιακός προτίμησε τον Έβανς

Ο νέος τρόπος εισόδου στα γήπεδα για τους φιλάθλους, είναι απλός και μπορείτε να τον δείτε αναλυτικά στο tickets.gov.gr.

Η διαδικασία για την έκδοση ψηφιακών εισιτηρίων

Μετά την αγορά, το εισιτήριο θα «αποθηκεύεται» πλέον στο Gov.gr Wallet.

Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν «κατεβάσει» στο κινητό τους, το Gov.gr Wallet, αν και εφόσον δεν το έχουν κάνει ήδη για τις υπόλοιπες χρήσεις του.

Για όσους δεν έχουν κατεβάσει ακόμα στο κινητό τους το Gov.gr Wallet, υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση. Θα πρέπει προηγουμένως να έχουν εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας – Ε.Μ.Επ., «μπαίνοντας» στο emep.gov.gr και να έχουν καταχωρίσει τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Η διαδικασία είναι απλή και τα στοιχεία που θα χρειαστεί να καταχωρήσουν είναι τα ακόλουθα:

  • αριθμός κινητού τηλεφώνου,
  • διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email),
  • αριθμός σταθερού τηλεφώνου,
  • ταχυδρομική διεύθυνση διαμονής και πλήρης διεύθυνση επικοινωνίας, στην περίπτωση που αυτή διαφέρει από τη διεύθυνση διαμονής.

Η αρχική καταχώρηση γίνεται μέσω της επιλογής «Δήλωση-Επιβεβαίωση Αριθμού Κινητού Τηλεφώνου» και αποστέλλεται κωδικός μίας χρήσης με sms, τον οποίο εισαγάγουν για την επαλήθευση κατοχής του αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Στη συνέχεια ακολουθεί επιβεβαίωση της κατοχής του αριθμού κινητού από πιστωτικό ίδρυμα του οποίου είναι χρήστες e-banking ή από πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

Στην περίπτωση που ο αριθμός κινητού τηλεφώνου δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από πιστωτικό ίδρυμα, ούτε από πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μεταβεί σε ΚΕΠ ή σε κάποια έμμισθη προξενική αρχή για να δηλώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Τι ισχύει για ανήλικους κάτω των 15 ετών

Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται σε τρία μόλις απλά βήματα, αρκεί να διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ):

1) Πραγματοποιούμε την αγορά του εισιτηρίου μας, όπως ακριβώς το κάναμε μέχρι σήμερα!

2) Αφού αγοράσουμε το εισιτήριό μας, μπαίνουμε στο Gov.gr Wallet και πληκτρολογούμε ή σκανάρουμε τον κωδικό του εισιτηρίου μας, το οποίο αυτομάτως προστίθεται στο ψηφιακό μας πορτοφόλι.

3) Αφού επιλέξουμε το εισιτήριο μας, εμφανίζεται το QR code ή το barcode, το οποίο είναι πλέον στο Gov.gr Wallet μας και θα το χρειαστούμε για την είσοδό μας στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ