Μάντζιος: «Ήμασταν πολύ παθητικοί και χωρίς πάθος»

Μάντζιος: «Ήμασταν πολύ παθητικοί και χωρίς πάθος»

Ο Άκης Μάντζιος, μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό(3-0) και στάθηκε στην έλλειψη πάθους της ομάδας του στο ντέρμπι, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την νίκη των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Άρη και πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play offs, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν πλέον το αποτέλεσμα του ντέρμπι, μετά και την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Άκης Μάντζιος, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και στάθηκε στην έλλειψη πάθους της ομάδας του στο ντέρμπι, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την νίκη των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Έβαλε τρία και περιμένει…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήμασταν καλοί, δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ήταν καλύτερος στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ παθητικοί, δεν είχαμε το πάθος που έπρεπε για ένα ντέρμπι, κάναμε πολλά λάθη, με κακές επιλογές και λάθος πάσες.

Όταν τρως γρήγορα γκολ επηρεάζεσαι, αλλά γενικά σαν παιχνίδι δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε και μπορούσαμε να είμαστε. Ήταν μια κακή μέρα για μας και δεν δικαιούμασταν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Την Κυριακή είναι ένα άλλο παιχνίδι, προχωράμε, δεν μένουμε πίσω. Θα είναι διαφορετικός ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ