Μεντιλίμπαρ: «Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια – Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Μεντιλίμπαρ: «Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια – Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη επί του Άρη.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-0 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, όσον αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Το επόμενο «δώρο» του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα: Τι συμβαίνει με τον Τριστάν Βούκσεβιτς που θέλει να παίξει για την Ελλάδα

«Ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι πιθανότητες μας για να κερδίσουμε τον τίτλο, είμαστε μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

«Θα μπορούσαμε σε κάποια σημεία του αγώνα να είμαστε πιο δυνατοί και να έχουμε δώσει λίγο περισσότερο ρυθμό, γιατί μπορεί από το 1-0 και μετά να έχει μπει το πρώτο γκολ όμως πάντα υπάρχει ο φόβος ότι ο αντίπαλος με μία αντεπίθεση να ισοφαρίσει. Σε εκείνο το σημείο έπρεπε να ήμασταν πιο δραστήριοι, ωστόσο στη συνέχεια βάλαμε άλλα δύο γκολ και είμαι ευχαριστημένος.

Και οι αντίπαλοι μας θα χάσουν βαθμούς, είναι ένα πρωτάθλημα ανάμεσα στους πρώτους και ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και παρόλο που η διαφορά μας από τον πρώτο είναι μεγάλη, νομίζω ότι ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι πιθανότητες μας για να κερδίσουμε ακόμη και τον τίτλο, είμαστε μέσα στο παιχνίδι πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ