Άρης: Τα δεδομένα για τον Βέλεθ

Άρης: Τα δεδομένα για τον Βέλεθ

H κατάσταση της υγείας του Ισπανού αμυντικού παρουσιάζει βελτίωση, δεν υπολογίζεται, όμως, για το εντός έδρας κυριακάτικο (7/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο εκτός έδρας παιχνίδι (14/4) της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ

Ο Φραν Βέλεθ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, ενώ η κατάσταση του παρουσιάζει βελτίωση, δεν υπολογίζεται, όμως, για τον κυριακάτικο (7/4) αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε μείνει εκτός, από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκινήσει τρέξιμο.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

To πιθανότερο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση (14/4) της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Ο Φραν Βέλεθ αποτελεί και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άκης Μάντζιος, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός, τέλος, έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του, για τα λάθη που έκαναν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ