Γιατί βρέθηκε ο Φαμπίνιο στο Ολυμπιακός – Αρης και ο ρόλος του Τσιμίκα… (pics+vid)

Γιατί βρέθηκε ο Φαμπίνιο στο Ολυμπιακός – Αρης και ο ρόλος του Τσιμίκα… (pics+vid)

Ο Φαμπίνιο ήρθε στην Ελλάδα, βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, γέννησε σενάρια, αλλά η αλήθεια για την παρουσία του, είναι διαφορετική

Στην Ελλάδα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Φαμπίνιο. Ενας εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων του πλανήτη, έδωσε το παρών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Αλ-Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία, ξαφνικά «εμφανίστηκε» στο γήπεδο του Ολυμπιακού και φωτογραφία του έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αίσθηση. Και λογικά ερωτήματα. Καθώς δεν είναι το πιο απλό να βλέπεις έναν τόσο σημαντικό παίκτη, μεσούσης της σεζόν και με τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε εξέλιξη, να έρχεται στην Ελλάδα και να επιλέγει να βρεθεί στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Τι συνέβη, λοιπόν, και ο Φαμπίνιο βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης; Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω… τραυματισμού. Συγκεκριμένα, είχε υποστεί θλάση στις 12 Μαρτίου, στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Αλ Χιλάλ. Εκτοτε δεν έχει επιστρέψει στη δράση και για αυτόν τον λόγο εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας, για να τον κουράρει ο προσωπικός του φυσιοθεραπευτής.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

Πρόκειται για τον Γιώργο Κάκια, ο οποίος «κουράρει» αρκετούς ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Κάτι που προέκυψε από το γεγονός ότι συχνά πυκνά βρίσκεται στην αγγλική πόλη για να «κουράρει» τον Κώστα Τσιμίκα, του οποίου είναι προσωπικός φυσιοθεραπευτής. Επειδή, λοιπόν, ο Φαμπίνιο ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα, είναι στην Ελλαδα.

Μέσω ανθρώπων που έχουν άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό ρώτησε ένα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Αρη, το βράδυ της Τετάρτης. Και φυσικά το αίτημά του έγινε δεκτό. Με την ΠΑΕ να του ανοίγει τις πόρτες του γηπέδου και τους Ερυθρόλευκους να τον φιλοξενούν σε μία από τις σουίτες του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οσο για τα… κλασικά σενάρια που προέκυψαν από το βράδυ της Τετάρτης, αναφορικά με τυχόν μεταγραφική σχέση του Ολυμπιακού με τον Φαμπίνιο; Αρκεί απλά να αναφέρουμε το εξής απλό: Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ έως το καλοκαίρι του 2026. Και τα χρήματα που έχει να παίρνει για την επόμενη διετία ξεπερνούν τα 42.000.000 ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ