ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς τους Μπάλαν και Τούτου στον «τελικό» παραμονής κόντρα στον ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς τους Μπάλαν και Τούτου στον «τελικό» παραμονής κόντρα στον ΟΦΗ

Την αποστολή του ενόψει της κρίσιμης μάχης που θα δώσει το βράδυ του Σαββάτου (6/4, 20:00) στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

O ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς «τελικό» που θα δώσει κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (6/4,20:00) για την 3η αγωνιστική των play-outs της Stoiximan Super League.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να μείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής και να μειώσει την διαφορά από τον Παναιτωλικό, που έχει 5 βαθμούς παραπάνω, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς κόντρα στους Κρητικούς.

Διαβάστε επίσης: Η «φλέβα χρυσού» του Μπαρτζώκα, το απίθανο 9-1 και ένα στοιχείο-έκπληξη (vids)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να διαχειριστεί δύο απουσίες, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Κλαούντιου Μπάλαν, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό του, και τον Ζόρντι Τούτου, που υπέστη ρήξη χιαστού πριν λίγες μέρες.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Κόντε, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσάλες, Ροσέρο, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ