Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Χοβάν «κρέμασε» τα «λιοντάρια» στις καθυστερήσεις

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Χοβάν «κρέμασε» τα «λιοντάρια» στις καθυστερήσεις

Το γκολ του Άλεξιτς έδινε μεγάλη νίκη στον Πανσερραϊκό επί του Ατρόμητου, αλλά στην τελευταία φάση ο Χοβάν με τραγική έξοδο χάρισε το 1-1 στον Τζοβάρα.

Μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων στο Περιστέρι ο Πανσερραϊκός κρατούσε μία σπουδαία νίκη που θα τον έφερνε στην κορυφή των πλέι άουτ και ουσιαστικά θα του εξασφάλιζε την παραμονή στη Super League. Η τραγική έξοδος του Χοβάν όμως στην τελευταία φάση του ματς, έχρισε σκόρερ τον Τζοβάρα και ο Ατρόμητος πήρε το 1-1 για την τρίτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Στην ουσία αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και πολλά, πέρα από το ότι οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ξεμπερδέψει σε μεγάλο βαθμό με την παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με την συμπλήρωση 18 λεπτών αγώνα χάρη σε δυνατή κεφαλιά του Άλεξιτς, που σηκώθηκε ψηλά σε εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα κι «εκτέλεσε» τον Μαρκετζάνι φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος φάνηκε στο 30ό λεπτό με την ατομική προσπάθεια του Ρομπάιγ που κατέληξε σε φαλτσαριστό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Χοβάν, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπέργκστρεμ πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Βέργο, πριν ο Έλληνας επιθετικός πλασάρει.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς: Μία «πολεμική μηχανή» που κοιτάζει όλη η Euroleague (vids)

Η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μισό καταγράφηκε στο 35′ και ήταν επίσης για τον Ατρόμητο, όταν οι Περιστεριώτες αναπτύχθηκαν καλά και ο Κιβρακίδης έκανε την τελική προσπάθεια σουτάροντας άστοχα. Η ομάδα των δυτικών προαστίων συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 47′ όταν ο δραστήριος Ρομπάιγ έκανε εξαιρετική προσπάθεια, πέρασε τον Δεληγιαννίδη αλλά το πλασέ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61′ ο Βέργος αστόχησε σε κεφαλιά, στο 64′ ο Έντερ σούταρε άστοχα και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε ο επιθετικός οίστρος της ομάδας του Ίλιτς, που κινδύνεψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ στο 85′, όταν ο Γούλερι έκανε την προσπάθεια και γύρισε στον Ουάρντα, ο οποίος αστόχησε. Κι εκεί που όλοι περίμεναν τον Τσαγκαράκη να σφυρίξει την λήξη, στο 90+4′ και σε φάουλ που εκτελέστηκε από τα δεξιά ο Τζοβάρας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και ισοφάρισε, εκμεταλλευόμενος την απίστευτα κακή έξοδο του Χοβάν.

Ατρόμητος (ΣάσαΊλιτς): Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46΄Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46΄Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62΄Τζοβάρας), Βέργος (69΄Αντζιέλσκι), Ντιρκς (46΄Βρακάς).

Πανσερραϊκός (ΠάμπλοΓκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66΄Γούλερι), Ουάρντα(93′ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66΄Χατζηστραβός), Άλεξιτς (85΄Σοφιανός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ